Referenties

Bedrijven waarmee ik heb samenwegewerkt

De Kollebloem is een biologisch tuinbouwbedrijf. Hun afzet  gaat grotendeels naar groentepakketten. Daarnaast brengen ze hun producten ook naar buiten via de hoevewinkel en hoevetoerisme.

Reynaers Aluminium is een toonaangevende Europese specialist in het ontwikkelen en in de markt zetten van innovatieve en duurzame aluminium toepassingen.

Interbuild is binnen België de gebouwenspecialist bij uitstek voor hoofdzakelijk het Vlaamse en het Brusselse gewest, gespecialiseerd in de grootste en meest complexe gebouwen.

De gemeente Kortenaken.

Toreon is een onafhankelijke IT-beveiligingsadviespartner. Ze bieden complete informatiebeveiligingsoplossingen die de beveiliging van uw bedrijf echt verbeteren. Hun kracht is het vermogen om multi-vaardige teams te creëren die samen meer gedaan krijgen.

Landwijzer is het gespecialiseerd vormingscentrum voor biologische en biodynamische landbouw in Vlaanderen. 

Een team van gedreven, hands-on HR-adviseurs. Specialisten in direct search, werving en selectie, en assessment / development centers. Engagement, drive, een passie voor hun vak.

Insilencio is een team van experten in employer marketing. Ze leggen stevige bruggen tussen bedrijven, hun werknemers en de beste kandidaten op de arbeidsmarkt. 

De gemeente Diepenbeek.

En nog vele anderen…

Klanten referenties

Toreon is als cybersecurity consulting bedrijf afhankelijk van de kennis en de consulting skills van onze medewerkers. We geloven in onze mensen en ondersteunen hen om zowel op persoonlijk als professioneel vlak beter te functioneren en gezond te zijn. Michèle speelt daar als onze coach een cruciale rol in. Ze helpt  op een professionele manier onze mensen om zichzelf en hun ambities beter te leren kennen. Dit leidt tot het beter functioneren van onze consultants en onze organisatie.

Wouter

Managing Partner, Toreon

Met haar methodiek van groeps- en individuele gesprekken kan Michèle mensen bewegen tot reflectie en zelfinzicht. Door haar innemende persoonlijkheid weet zij mensen te overtuigen om mee te zoeken naar een oplossing. Zij is ook transparant in haar aanpak en geeft aan als ze vermoedt dat iets niet gaat lukken. QiAdvice is daardoor een betrouwbare partner om mee samen te werken. Kortom, een aanrader voor iedereen die eventjes met de handen in het haar zit omtrent een personeelsprobleem.

Dominique

Algemeen Directeur, Gemeente Kortenaken

Ik heb Michèle ervaren als een warme, zeer professionele coach voor ons bedrijf. Haar empathisch inleven, haar kennis en de rust en die ze uitstraalt, schept vertrouwen. Een geruststellende houding die voor mij voorwaarden zijn zijn voor een vruchtbaar groeiproces. Ik kon vrij snel in mijn kwetsbaarheid gaan om tot de essentie te komen. Daar gaat het om! Durven kijken en luisteren en in je waardigheid blijven. Michèle is voor mij een coach die wijsheid biedt zonder ego, blanco luistert en liefde en geduld uitstraalt. Een grote kunst voor een professionele hulpverlener.

Leen

De Kollebloem