Over

Michèle

CoacH

Hands-on en onderbouwd, direct en met een warme menselijke aanpak zijn kenmerkend voor mijn stijl. Het “verschil maken” is geen loze kreet bij QiAdvice.

Michèle Lemmens – Mijn Verhaal

Gedreven, door en voor de mens. 

Na een jarenlange ervaring in de bedrijfswereld (commerciële functies | HR-manager) maakte ik in 2008 een weloverwogen stap om te starten met een eigen coachpraktijk.

In het bezit van een diploma Toegepaste Economische Wetenschappen (1989 – UA), commercieel inzicht en een diepgaande HR-kennis, verrijkte ik mezelf met een langlopende coachopleiding, verdiepende seminaries over coaching, cursussen rond bemiddeling en de opleiding Integrale ervaringsgerichte therapie.

Mijn grote interesse in de mens, gecombineerd met een rustige en empatische benadering, vormt de ideale voedingsbodem om samen met mijn coachees in verbinding te gaan. Inmiddels begeleidde ik verschillende functies en niveaus in een brede waaier van sectoren en bedrijven. Maatschappelijk engagement draag ik een warm hart toe, werken voor NGO’s en vzw’s behoort naast het bedrijfsleven tot mijn brede takenpakket.

Confrontaties treed ik met de nodige genegenheid tegemoet, positiviteit en optimisme overheersen mijn persoonlijke aanpak.

De mens en zijn ‘mens-zijn’ staat centraal.

“In order to bloom, you must grow”

– Aly Aubrey

Contact

Gsm

+32 486 85 15 03

Email

michele@qiadvice.be

Adres

Lier