Efficiënt omgaan met stress – je eigen energie beheren

2 daags programma

Abdij Van Tongerlo – Vesperzaal Abdijstraat 40 2260 Tongerlo Kostprijs: 950,- € all-in (excl. BTW) Vanaf de tweede inschrijving van hetzelfde bedrijf krijgt u 10% korting op het volledige bedrag. We bieden dit programma eveneens in company aan alsook in een 3-daagse residentiële vorm. Individuele coaching is ook mogelijk.

Efficiënt omgaan met stress – je eigen energie beheren

Kom kennismaken met onze aanpak op een halve dag workshop 12 januari 2015 van 13u30 tot 17u. Aansluitend is er ruimte voor vragen over ons aanbod. Bij aankomst wordt u een kleine versnapering aangeboden. Locatie: Abdij Van Tongerlo Vesperzaal Abdijstraat 40 2260 Tongerlo Deelnameprijs: 50 euro per persoon, (excl. BTW)
Ik heb gedurende een halve dag kunnen proeven van het programma “Efficiënt omgaan met stress – je eigen energie beheren” en ben hier erg enthousiast over. Langs verschillende invalshoeken kreeg ik een inzicht over de oorzaken en de effecten van spanningen en stress. Maar – minstens even belangrijk – kreeg ik verschillende mogelijkheden aangereikt om ermee om te kunnen gaan. Het programma is zeer compleet, heeft een lage instapdrempel en is geschikt voor zowel de meer rationele en nuchtere persoonlijkheden als de meer intuïtieve of gevoelsmatig ingestelde mensen. Een echt herbronningsmoment, met veel tips voor iedereen om vooral zelf aan de slag te gaan !” Ann Paesmans, HRD, SCK
Ann Paesmans

HR-Manager, Studiecentrum voor kernonderzoek (SCK)