Onze partners

Leen Azijn

Senior coach/trainer

Leen Azijn heeft in haar carrière al heel vroeg het geluk gekend een HR afdeling te mogen uitbouwen waardoor ze alles wat in een HR afdeling gebeurt ook zelf heeft kunnen doen.

Werving & selectie, competentie ontwikkeling, functionering, evaluatie, opleiding maar ook payroll en sociaal overleg vielen onder haar verantwoordelijkheid.  Daarnaast heeft ze ook ervaring als lijnmanager opgedaan in het leiden van business units.  Als HR directeur van Wolters Kluwer België vertegenwoordigde ze haar organisatie ook in de Europese HR meetings.

Ze omschrijft zichzelf als een pragmatische en flexibele probleemoplosser die liefst doelen bereikt door samenwerking.  Dit samen met haar enorme drive en zin voor perfectie maken dat er bij de projecten die Leen uitvoert niets aan het toeval wordt overgelaten.

Vandaag zet Leen haar kwaliteiten in als personal coach, trainer en consultant. Belangrijk daarbij is dat respect voor de mens, vertrouwen en openheid als waarden altijd meegenomen worden.

Inge Vantilt

Yogadocente

Breng beweging in je lichaam en je leven – niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk. Da’s Inge’s motto. Bewegen maakt je flexibeler in lichaam en geest, maakt je evenwichtiger en yoga is hiervoor uitermate geschikt. De houdingen en oefeningen gaan immers van de toppen van je tenen tot de toppen van je vingers en alles ertussen.

Na een boeiende carrière in de banksector koos Inge om zich meer te focussen op de mens zelf, meer rust en evenwicht te brengen door middel van shiatsu (een japanse drukpuntmassage) in haar privépraktijk, stoelmassage in bedrijven en door yoga tijdens wekelijkse lessen, trainingen en workshops zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Haar workshops zijn een fijne aanvulling van het aanbod van QiAdvice en laten iedereen ervaren hoe slim je lichaam wel is en hoeveel het je eigenlijk vertelt als je wil luisteren.