Particulieren

Qitalent biedt ook trainingen/coachings voor particulieren

Training

Op maat van het bedrijf of de organisatie en op maat van de deelnemers. Altijd praktijkgericht. We gaan aan de slag met mensen, wat betekent dat de persoonlijke betrokkenheid van iedere deelnemer voorop staat. Stilstaan, bewustwording, inzicht verwerven, werk-instrumenten leren kennen en gebruiken, in beweging komen; de basis voor groei als een blijvende verandering in denken en doen. Elke training kan ondersteund of uitgebreid worden met een persoonlijk coaching traject.

Heb je interesse in één van onze trainingen, aarzel dan niet om ons te contacteren!

Effectieve communicatie

In de meeste organisaties loopt er wel eens iets mis. Waarom? Omdat er niet genoeg, teveel of niet efficiënt over gecommuniceerd werd. Leer je teams efficient aansturen door doelgericht te communiceren.Leer obstructieve communicatiepatronen in de organisatie te herkennen en ermee om te gaan

Coachend en verbindend Leidinggeven

De tijd waarin de autoritaire leider met zijn alziend oog alle werkzaamheden centraal beheerde is voorbij. Een moderne leider motiveert en coacht zijn medewerkers om hun volle potentieel te kunnen benutten.

Efficiënt omgaan met stress – je eigen energie beheren

De professionele omgeving vraagt immers veel van de medewerkers, vaak in combinatie met talrijke privé uitdagingen… Stress en burn-out lijken er tegenwoordig gewoon bij te horen.

Het evaluatiegesprek 2.0

In sommige bedrijven wordt met angst uitgekeken naar het jaarlijkse eveluatiegesprek. Evaluatiegesprekken zijn er niet enkel om de werknemer te evalueren, ook de werkgever kan er veel uit leren. Voer na deze cursus enkel nog evaluatiegesprekken waar je echtwat aan hebt!

Onderhandelen, vergaderen, beïnvloeden, presenteren….

Hoe onderhandel ik een favorabele uitkomst voor mijn bedrijf? Hoe leid ik een vergadering of een presentatie?

Geinteresseerd in een van onze trainingen?