Michèle Lemmens

Managing partner

Mijn passie voor de menselijke natuur en de mogelijkheden die we allen hebben om te groeien inspireert me dagelijks bij mijn job. Ik vind het telkens opnieuw boeiend om met mensen in verbinding te gaan en hen uit te dagen om hun eigen pad te bewandelen.

Zelf heb ik 25 jaar ervaring binnen de bedrijfswereld als o.a. human resource verantwoordelijke. Deze kennis zet ik nog dagelijks in om klanten in verschillende sectoren te ondersteunen bij het implementeren van een professioneel HR beleid. Sinds 2008 ben ik ook actief als personal coach en trainer. In deze periode heb ik verschillende langlopende opleidingen gevolgd in coaching, teamcoaching en positieve heroriëntering, bemiddelen, mindfulness en ervaringsgerichte therapie.

In mijn werk richt ik me vooral op het creëren van bewustzijn en de keuzes die je steeds kan maken. Hierbij is het belangrijk om te focussen op het in verbinding gaan met jezelf en de ander. Ook de manier waarop je dit kan doen krijgt veel aandacht. Immers, vanuit een groter bewustzijn kom je in beweging. Deze werkwijze is ook mijn leidraad bij het werken rond stress en burn-out.