Onze Klanten

unnamed smartsys

unnamed (1)reynaers-aluminium

‘Door middel van een leuke combinatie tussen toch wel confronterende theorie en relaxerende oefeningen, werd ik me snel bewust van de ernst van de problematiek rond burn-outs.

Als je er een beetje voor openstaat, voel je het als het ware bij jezelf zitten en dit maakt je attenter voor de signalen van anderen. Jammer dat we niet meer tijd hadden, want ik wilde graag op bepaalde dingen verder in gaan. Daarom denk ik dat de 2 of 3-daagse workshop zeker een aanrader is.

Bedankt voor de aangename ervaring!

Kylie Voet

Studiecentrum voor kernenergie

Alle deelnemers waren zeer tevreden over de verschillende tools die ze aangereikt kregen en zijn er ondertussen ook concreet mee aan de slag gegaan. Het heeft hen meer zelfvertrouwen gegeven in hun eigen functioneren en in hun relatie naar de medewerkers toe. Ze voelen zich beter gewapend om de uiteenlopende situaties en taken waarmee ze dagelijks geconfronteerd worden aan te pakken

Michèle kan zeer snel en juist situaties en mensen inschatten. Ze slaagt erin om in groep een individuele aanpak uit te zetten rekening houdend met de eigenheid van elke deelnemer en tegelijkertijd een globaal resultaat te behalen. Ze stelt zich zeer menselijk, luisterend en flexibel op.

Kathy Van Daele

MarCom manager, Carmi schoenen