QiServices

QiAdvice staat voor echtheid, gedrevenheid en knowhow. Ieder van ons heeft ruime ervaring en is specialist in de eigen discipline. Wij geven advies, training & coaching in communicatie, leiderschap en het ontwikkelen van menselijk kapitaal.

Training

Groeien in leiderschap, communiceren met meer impact, je energiehuishouding beter beheren, het menselijk kapitaal in je organisatie motiveren… Wij bieden prakische trainingen die echt resultaat brengen.

Coaching

Werken aan je persoonlijke groei, je competenties aanscherpen,  je goed voelen in je vel en in je job… individuele coaching is een directe en efficiënte manier om dichter bij jezelf te komen en je eigen kracht te ontdekken.

Teamcoaching

Uitdagingen als succesvol samenwerken, conflicten oplossen, … soms kan een neutrale externe insteek je helpen. Onze bijzonder efficiënte methodiek van herstelgericht bemiddelen kan de oplossing bieden!

HR-advies

Menselijk kapitaal is cruciaal in elke organisatie, klein of groot, privé of overheid. Laat dit geen loze kreet zijn maar een belichaamd HR beleid. Deze processen begeleiden we op een onderbouwde manier vanuit onze eigen ervaring en passie.

404