Het QiAdvice team

Michèle Lemmens

Senior coach/trainer/consultant

De drijvende kracht achter QiAdvice is Michèle Lemmens.

Na haar studie Toegepaste Economische Wetenschappen (1989 – UA), startte ze haar carrière binnen de Ufsia (nu UA). Vervolgens maakte ze een overstap naar de interim wereld als office manager bij Flex Interim. Daar maakte ze de fusies met Interlabor en vervolgens Randstad van dichtbij mee. Haar commerciële inzicht en talenten heeft ze verder aangevuld met een gedegen HR vakkennis. Michèle was gedurende een aantal jaren aan de slag bij SNT als HR Manager, en nadien heeft ze gedurende 5 jaar mee vorm gegeven aan het HR beleid bij Kluwer.

In 2008 heeft Michèle haar eigen bureau opgericht QiTalent, dat ze sinds januari 2015 verder zet onder de naam QiAdvice. Ze heeft in deze periode reeds tal van bedrijven geadviseerd op vlak van HR. Daarnaast coacht en traint ze ook continu individuele medewerkers zowel als teams.

Hands-on en onderbouwd, direct en met een warme menselijke aanpak zijn kenmerkend voor haar stijl. Het “verschil maken” is geen loze kreet bij QiAdvice.

Focus

Wij zetten ons voor meer dan 100% in en concentreren ons uitsluitend op uw (leer)doelstellingen. Wij beschouwen uw uitdaging als onze uitdaging!

Ondernemerschap

Wij zoeken voortdurend naar nieuwe opportuniteiten en toepassingen zonder onze missie, visie of waarden te verloochenen.

Goesting

Wij voeren onze opdrachten met enthousiasme en plezier uit. Wij werken zelf vanuit onze innerlijke kracht en wijzen steeds de best geplaatste consultant toe.

Harmonie

Wij durven de confrontatie aan te gaan en we streven voortdurend naar gezonde evenwichten. Wij helpen elkaar in onze groei.
404